top of page
saxofoonles alkmaar

Saxofoonles

Ben je een liefhebber van de saxofoon klanken van Candy Dulfer, Bakermat, Maceo Parker, Kenny G of juist van de oude helden Charlie Parker, Sonny Rollins of John Coltrane; ze kunnen allemaal voorbij komen in de lessen van Tim. Hij laat je onderdompelen in de wonderlijke muzikale wereld van deze briljante muzikanten en zal je begeleiden om muzikaal een stapje dichterbij hen te komen.

Van jazz tot pop, van klassiek tot meespelen met een DJ, voor jong en oud, ik creëer voor ieder een unieke ervaring. Ik heb op meerdere muziekscholen en verenigingen gewerkt en heb uiteindelijke een eigen methode ontwikkelt die aansluit bij de muziek en wensen van deze tijd. Geen jarenlange methodes voordat je wat kunt spelen. Sterker nog in de eerste les kun je al met een liedje meespelen! 

 

Speel je bij een harmonie of fanfare en wil je werken aan een solo stuk, wil je graag leren improviseren, of beter leren noten lezen? Dit is geen probleem, je kunt ook kiezen voor een rittenkaart om in korte tijd weer nieuwe dingen te leren.

Lessen kunnen worden opgenomen en nummers kunnen worden ingespeeld, waarna je het resultaat aan familie of vrienden kunt laten horen! Ook als je nog op zoek bent naar een saxofoon kan ik je helpen met de ins en outs voor het uitzoeken van een nieuw of vintage instrument.

In 2012 heeft Tim samen met Nicole een eigen Popschool opgezet in Sint Pancras (dorpje tussen Alkmaar en Heerhugowaard). Muziekles zonder grenzen of standaard lesmethodes. Een eigen vrije inbreng en spelen wat je het liefst wilt spelen is wat muziek zo leuk maakt.

Voor meer info verwijs ik je graag door naar de Popschool!

VIDEO's
FOTO's
saxofoonles heerhugowaard
saxofoon les alkmaar
Saxofonist en DJ
Saxofoonles kids
Saxofoonles volwassenen
Tim Bakker Saxofoonles
bottom of page