top of page

SAXofonist en DJ

VIDEO's
VIDEO

Dj en saxofonist, sax en DJ, saxofonist met Dee Jay, heel veel namen voor hetzelfde concept. Het is een waanzinnige combinatie op het podium. De veelzijdigheid van een DJ en het live element van een saxofonist. Het is dan ook voor eigenlijk alle evenementen of muzikale invulling geschikt. Van festival, bedrijfsfeest en bruiloft tot lounge club of strandtent! Samen met de DJ maakt Tim er een fantastisch event van. Een saxofonist is net die toevoeging waar je naar op zoekt bent. 

Tim is zowel te boeken als er al een DJ aanwezig is, maar kan ook helpen bij de complete invulling. Haal het beste van twee werelden in huis door jullie bruiloft, evenement of bedrijfsfeest de persoonlijkheid van live-muziek mee te geven met daarnaast de veelzijdigheid van een DJ. Een avondvullend concept zonder pauzes! Tim speelt mee met de DJ en zal zeker de show stelen op jullie feest!

Doordat Tim ongeveer 90-100 keer per jaar samen speelt met een vaste groep DJ's, is het concept perfect op elkaar ingespeeld. En speciaal voor de aankomende bruiloften: heb je wel al eens gedacht aan een openingsdans met live sax…?

Wat zijn zoal de mogelijkheden met DJ en saxofonist?

  • DJ en saxofonist op een bedrijfsfeest 

  • DJ en saxofonist op een bruiloft

  • DJ en saxofonist tijdens een receptie

  • DJ en saxofonist op een festival

  • DJ en saxofonist tijdens een netwerkborrel

  • DJ en saxofonist op een Beachclub (Ibiza Stijl)

  • DJ en saxofonist bij een winkelopening

Tim neemt altijd zijn eigen professionele apparatuur mee.

Een draadloze microfoon, eigen effecten voor een mooi geluid in de zaal en een draadloos in-ear systeem. Tim is hierdoor erg flexibel en kan op elke plek staan. Hij is binnen 10 minuten opgebouwd en kan hierdoor ook prima als verrassingsact worden geboekt.

Ook in de dance scene heeft Tim al met verschillende bekende DJ's gestaan als DJ Jean, DJ Roog, Vinny James, Niles Allistar

Tarieven

Om een goede indicatie te geven over het juiste tarief heb ik een aantal specificaties nodig: locatie (ivm reistijd/afstand), lengte van het optreden, met of zonder dj.

Een 30 min solo optreden bij een dj start vanaf €250

Een complete verzorgde avond met dj, licht geluid en sax vanaf €1495
 

Wil je meer weten over deze combinatie of prijzen neem dan even contact op of kijk alvast de video's om een idee te krijgen. Via de sociale media (o.a. Instagram) probeer ik mijn foto's en videomateriaal up to date te houden.  

FOTO's
IMG_8637
pianoshow
Saxofonist en DJ
Sax en DJ
Ceremonie
Tim
bottom of page