top of page

SAXofonist en DJ

VIDEO's
VIDEO

Een waanzinnige combinatie!!
 

DJ en saxofonist, sax en DJ, saxofonist met DJ, er zijn veel namen voor hetzelfde concept. Het is een geweldige combinatie op het podium: de veelzijdigheid van een DJ en het live element van een saxofonist. Dit concept is geschikt voor allerlei evenementen en muzikale invullingen. Van festivals, bedrijfsfeesten en bruiloften tot lounge clubs en strandtenten! Samen met de DJ maakt Tim er een fantastisch event van. Een saxofonist is precies die toevoeging waar je naar op zoek bent.

Tim is zowel te boeken als er al een DJ aanwezig is, maar kan ook helpen bij de complete invulling. Haal het beste van twee werelden in huis door jullie bruiloft, evenement of bedrijfsfeest de persoonlijkheid van live-muziek mee te geven met daarnaast de veelzijdigheid van een DJ. Een avondvullend concept zonder pauzes! Tim speelt mee met de DJ en zal zeker de show stelen op jullie feest!

Doordat Tim ongeveer 90-100 keer per jaar samen speelt met een vaste groep DJ's, is het concept perfect op elkaar ingespeeld. Speciaal voor aankomende bruiloften: heb je wel eens gedacht aan een openingsdans met live sax…?

Wat zijn de mogelijkheden met DJ en saxofonist?

 • DJ en saxofonist op een bedrijfsfeest

 • DJ en saxofonist op een bruiloft

 • DJ en saxofonist tijdens een receptie

 • DJ en saxofonist op een festival

 • DJ en saxofonist tijdens een netwerkborrel

 • DJ en saxofonist op een beachclub (Ibiza stijl)

 • DJ en saxofonist bij een winkelopening
   

Tim neemt altijd zijn eigen professionele apparatuur mee: een draadloze microfoon, eigen effecten voor een mooi geluid in de zaal en een draadloos in-ear systeem. Hierdoor is hij erg flexibel en kan op elke plek staan. Hij is binnen 10 minuten opgebouwd en kan hierdoor ook prima als verrassingsact worden geboekt.

Ook in de dancescene heeft Tim al met verschillende bekende DJ's gestaan, zoals DJ Jean, DJ Roog, Vinny James en Niles Allistar.

Tarieven

Om een goede indicatie te geven over het juiste tarief, heb ik een aantal specificaties nodig: locatie (ivm reistijd/afstand), lengte van het optreden, en of het met of zonder DJ is.
 

 • Een 30-minuten solo optreden bij een DJ start vanaf €250.

 • Een compleet verzorgde avond met 3 uur DJ, licht, geluid en sax is mogelijk vanaf €1495.
   

Wil je meer weten over deze combinatie of de prijzen? Neem dan contact op of bekijk de video's om een idee te krijgen. Via sociale media (o.a. Instagram) houd ik mijn foto's en videomateriaal up-to-date.

FOTO's
IMG_8637
pianoshow
Saxofonist en DJ
Sax en DJ
Ceremonie
Tim
bottom of page