top of page

Tim Baker Combo

Jong, enthousiast en vol passie voor hun vak!

 

De naam Tim Baker is eigenlijk als een gimmick ontstaan en is een knipoog naar de legendarische jazz trompettist Chet Baker.

De ideale combinatie voor al uw gelegenheden. Pop, soul, jazz, RnB en zelfs klassiek behoort tot mogelijkheden. Met hun uitgebreide repertoire zullen zij bij iedere gelegenheid de juiste sfeer weten te brengen. Akoestisch en intiem op de achtergrond, of juist versterkt om uw feest compleet af te maken!

Het combo kan je inzetten op bijna elke gelegenheid van een receptie, ceremonie, bruiloft, diner dansant tot een personeelsfeest. Naast het vaste repertoire kunnen ze ook nummers instuderen of opnemen voor bijvoorbeeld een ceremonie of bruiloft.

​Welke combinaties zijn zoal mogelijk?

  • Akoestisch Trio (zang, saxofoon, gitaar)

  • Akoestisch Kwartet

  • Combo

  • Band

Uiteraard is saxofoon de basis. Deze kan aangevuld worden met bijvoorbeeld piano, gitaar, zangeres, contrabas of drums. Door Tim zijn grote netwerk van collega's is iedere combinatie mogelijk.

Misschien ben je niet perse op zoek naar saxofoon maar wil je alleen Tim zijn hulp inschakelen voor de juiste invulling, dat is natuurlijk ook mogelijk.

Kijk hieronder naar een korte compilatie die wij hebben opgenomen: kwaliteit en plezier!

VIDEO's
FOTO's
Tim Bakker trio
tim bakker saxofoon
pianoshow
Saxofonist en DJ
Sax en DJ
Ceremonie
Tim
bottom of page